Kom naar congres Samen Beslissen in de Praktijk – leren van elkaar

Nieuws

Wil jij live inspiratie op doen en ervaringen uitwisselen over Samen Beslissen? Ben jij ook benieuwd hoe andere instellingen in de medisch-specialistische zorg Samen Beslissen toepassen in de praktijk? Wat werkt of juist niet? Op donderdagmiddag 16 juni 2022 organiseert het Programma Uitkomstgerichte zorg het landelijke congres Samen Beslissen in de Praktijk - leren van elkaar. Een congres om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Leren van elkaar

De middag staat in het teken van leren van elkaar. Plenair gaan we aan de hand van regietheater aan de slag met de praktijk van Samen Beslissen. In de deelsessies maak je kennis met voorbeelden uit ziekenhuizen en klinieken: zowel over de praktische invulling van Samen Beslissen in de spreekkamer als de implementatie ervan. Bekijk het volledige programma.

Voor wie?

Het congres is interessant voor zorgprofessionals en medewerkers in de medisch-specialistische zorg die zich bezighouden met het bevorderen of implementeren van Samen Beslissen en/of met de praktische invulling van Samen Beslissen in de spreekkamer of op de afdeling. 

Programma en inschrijven

Omdat we fysiek weer bij elkaar kunnen komen en leren van elkaar centraal staat in deze bijeenkomst, ontmoeten we elkaar live in Utrecht. Bekijk het programma en schrijf je in. Deelname is gratis.

Leren van elkaar

Leren van elkaar maakt onderdeel uit van Lijn 2 van het Programma Uitkomstgerichte Zorg. Met praktijkvoorbeelden en (intervisie)bijeenkomsten dragen we eraan bij dat ziekenhuizen, academische centra en zelfstandige klinieken Samen Beslissen nog bewuster en frequenter gaan inzetten in de dagelijkse praktijk. Bekijk de praktijkvoorbeelden Samen Beslissen. 

Lees meer over