Kom naar Meet & Learn-sessies ‘PROMs bij samen beslissen’

Nieuws

Ben je als patiëntvertegenwoordiger benieuwd naar de meerwaarde van Patient Reported Outcome Measures (PROMs) bij samen beslissen? Wil je als arts, verpleegkundige of verpleegkundig specialist meer weten over het gebruik van PROMs bij samen beslissen? Meld je dan aan voor de online sessies Meet & Learn 'PROMs bij samen beslissen' op 23 en 28 juni.

PROMs zijn (gevalideerde) vragenlijsten waarmee gestructureerd en systematisch wordt gemeten hoe de patiënt zich voelt. De zorgverlener en de patiënt kunnen aan de hand van de PROMs-uitkomsten in gesprek gaan over wat écht belangrijk is voor de patiënt, en samen beslissen wat de best passende zorg is.

Begeleiding Meet & Learn

Tijdens de sessie op 23 juni inspireren ambassadeurs van het programma uitkomstgerichte zorg Titus Radstake (Vereniging van Mensen met Brandwonden) en Dorinde van der Horst (St. Antonius Ziekenhuis/LUMC) je over het gebruik van PROMs bij samen beslissen. Ellen Parent (Maasstad Ziekenhuis), coach van het programma uitkomstgerichte zorg, vertelt je vervolgens over de implementatie van PROMs bij samen beslissen. Je krijgt ideeën, ondersteuning en contacten om in de eigen praktijk PROMs bij samen beslissen in te voeren. Op 28 juni verzorgen Max Curfs (Isala) en Titus Radstake (Vereniging van Mensen met Brandwonden) de sessie. De 2 coaches die aanschuiven zijn Ellen Parent (Maasstad Ziekenhuis) en Mirjam Garvelink (St. Antonius Ziekenhuis).

Meer informatie en aanmelden

Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan de online inspiratiesessies. In dit kleine gezelschap is er meer ruimte voor interactie en kunnen we beter inzoomen op jouw vragen. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op platformuitkomstgerichtezorg.nl.