Samenwerkingsprogramma's

De NVZ werkt actief samen met partners binnen en buiten de sector. Hieronder vind je een overzicht van de samenwerkingsprogramma's waar de NVZ aan deelneemt en bijdraagt.

Filter op

Afbeelding
Goede zorg doen we samen - samenwerken

Het programma Medicatieoverdracht werkt aan goede, complete elektronische overdracht van medicatiegegevens. Voor een actueel en compleet medicatieoverzicht voor iedere zorgverlener en iedere patiënt. 

Afbeelding
Goede zorg doen we samen - extra

In CZO Flex Level zetten brancheorganisaties en beroepsverenigingen zich in om ook in de toekomst veilige en goede zorg te kunnen bieden en voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd personeel te hebben - voor ziekenhuizen en umc’s, thuiszorg en verzorgingshuizen en de ambulancediensten. 

Afbeelding
Ziekenhuisgang verpleegkundigen

Het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht is een gezamenlijk plan van beroeps- en brancheorganisaties om de professionele zeggenschap van zorgprofessionals te verbeteren en de veerkracht te versterken.

Afbeelding
Goede zorg doen we samen - extra

RN2Blend is een 4-jarig wetenschappelijk onderzoeksprogramma naar gedifferentieerd verpleegkundig werk binnen ziekenhuizen en umc's.

Afbeelding
Goede zorg doen we samen - extra

Een goede behandeling past bij de persoonlijke situatie van een patiënt. En dat kan voor iedereen anders zijn. Om dit mogelijk te maken werkt de NVZ, samen met zorgaanbieders, zorgverzekeraars en patiëntvertegenwoordigers samen in het landelijke programma Uitkomstgerichte zorg.