Dag van de Zorg 2024: 'Door jouw zorg bloeit er altijd iets op'

Nieuws

Op 12 mei is het de Dag van de Zorg. Brancheorganisaties NVZ, ActiZ, VGN en Zorgthuisnl hebben samen een actie bedacht om alle medewerkers in de zorg te bedanken. Iedereen die een zorgmedewerker wil bedanken, kan meedoen aan de actie ‘Door jouw zorg bloeit er altijd iets op’. Met een online kaartje en een digitaal boeket kun je persoonlijk je waardering uitspreken. Voor jouw favoriete verpleegkundige, arts, fysiotherapeut, doktersassistente, laborant, schoonmaker, receptioniste…. Noem maar op! 

Dag van de Zorg 2024

Verstuur een digitale kaart  

Via dikkedankjewel.nl kun je een persoonlijke dankjewel-kaart maken en versturen naar iemand die in de zorg werkt. Collega’s kunnen elkaar in de bloemetjes zetten, maar ook patiënten, familieleden, kennissen, vrijwilligers, mantelzorgers enzovoort kunnen dat doen. We hopen dat met deze fleurige campagne zoveel mogelijk medewerkers in de zorg op deze dag met een ‘bloemetje’ worden bedankt voor hun zorg voor patiënten, elke dag van het jaar, 24 uur per dag. 

Lukt het niet op 12 mei (de geboortedag van Florence Nightingale)? Daarvóór of daarna mag natuurlijk ook.  

Hoe werkt het 

WhatsApp stickers Dag van de Zorg
  • Via www.dikkedankjewel.nl kun je een gepersonaliseerde kaart met persoonlijke boodschap maken voor iemand die in de zorg werkt.  
  • Verstuur de kaart vervolgens via e-mail, WhatsApp, Facebook, Instagram of LinkedIn. Mensen die een kaart ontvangen, krijgen ook de mogelijkheid om zelf een kaart te versturen. 
  • Op de site is een WhatsApp-stickerpakket te downloaden om via WhatsApp een bedankbloemetje te sturen.