Main content

Werken bij NVZ

Werken bij de NVZ is je met passie inzetten voor betere, betaalbare en solidaire zorg in Nederland. Via diverse programma’s en initiatieven zorgen wij er - samen met onze leden, andere (zorg)instanties en de politiek - voor dat de ziekenhuisbranche goed aansluit op maatschappelijke, technische en innovatieve ontwikkelingen. Zo kunnen onze leden ook in de toekomst voldoen aan de zorgvraag. Is dit een uitdaging waaraan jij een steentje wil bijdragen? 

Jouw competenties

Je bent een betrouwbare en overtuigende gesprekspartner voor je collega’s, onze leden en de diverse partijen waarmee wij samenwerken. Om de ambitieuze doelen van de NVZ te bereiken, is het nodig dat je jezelf - als medewerker - blijft uitdagen.

Naast vakkennis en kennis van trends en ontwikkelingen, heb je ook vaardigheden gericht op netwerken, lobby en informatieoverdracht nodig. Ontwikkeling en het voortdurend leren staat hierin centraal. Hiermee zetten we in op jouw duurzame inzetbaarheid zowel binnen als buiten de NVZ. Alle NVZ-medewerkers beschikken over de competenties durf, samenwerken en omgevingsbewustzijn. Je bent op de hoogte van wat er speelt, werkt samen aan beleid en durft daarin keuzes te maken en ergens voor te staan.

Jouw ontwikkeling & opleiding

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, voor de organisatie én voor jezelf als individu. Hoe vervul je jouw functie het beste zodat jijzelf maar ook de NVZ daarvan profiteert?

Op de lange termijn inzetbaar blijven is ieders eigen verantwoordelijkheid. Binnen ons loopbaanbeleid voer je zelf de regie op je carrière, zowel binnen als buiten de NVZ.

Om de onderlinge samenwerking te versterken, organiseren we 1 keer per jaar een teamroltraining voor nieuwe medewerkers. Daarnaast organiseren we jaarlijks een NVZ-themadag waar we een actueel thema bespreken gericht op samenwerking en verbinding.

De NVZ heeft elk jaar een NVZ-breed budget beschikbaar voor opleiding en ontwikkeling. Uit dit budget betalen we alle individuele opleidingskosten en incompany-trainingen. Wil je een opleiding of training volgen? Bespreek dit dan met je leidinggevende. Met hem/haar maak je ook afspraken over hoe je de studie kunt combineren met je werk en over de vergoeding van de kosten.

Flexibel werken

Binnen (en buiten) ons kantoor in Utrecht werken we flexibel: flexibele werkplekken en ruimte voor een goede balans tussen privé en werk. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij ons beiden: werkgever en medewerker. Lichamelijke gezondheid en geestelijke vitaliteit is hiervan een onderdeel. We maken afspraken met elkaar over samenwerken, beschikbaarheid, werkhouding en persoonlijke omstandigheden. Flexibel werken betekent ook dat we veel digitaal doen en we verwachten een grote mate van zelfredzaamheid bij het uitvoeren van je functie.

Verlof

De NVZ kent 3 soorten verlofuren. Bij een voltijd dienstverband (36 uur per week) heb je recht op zo’n 6,5 week vakantie per jaar. 

Beloning

Naast een aantrekkelijk salaris, ontvang je als medewerker van NVZ in mei een vakantietoeslag van 8,33% en in december een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
Daarnaast biedt NVZ diverse vergoedingen voor woon-werkverkeer en zakelijke dienstreizen. Reis je met het openbaar vervoer? Duurzaamheid wordt beloond; je ontvangt een volledige vergoeding van de kosten in de tweedeklas. Reis je liever met de auto of eersteklas met het openbaar vervoer? Dan betaal je een deel van de kosten zelf.

Ontspanning

Bij de NVZ vinden we het ook belangrijk dat we samen kunnen ontspannen en elkaar ook op persoonlijk vlak beter leren kennen. Elk jaar organiseert een speciaal comité een kerstfeest én zomeruitje voor alle medewerkers. 

Lijkt het je wat om bij de NVZ je carrière te starten of voort te zetten en denk je dat je bij ons past? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.