Main content

Workshop Zinvol gebruik van PROMs (regio Zwolle)

Beschrijving & programma

Patiënt Reported Outcome Measures (PROMs) biedt kansen om het patiëntperspectief in de spreekkamer mee te nemen bij kwaliteitsverbetering en het samen beslissen. Maar wanneer start je met een PROM en hoe kun je PROMs zinvol inzetten in je eigen ziekenhuis? En, hoe maak je optimaal gebruik van de voordelen, zonder dat dit leidt tot meer registratielast? In deze workshop krijg je concrete handvatten aangereikt voor het toepassen van PROMs in je eigen praktijk als middel om waardegedreven zorg vorm te geven.
De workshop wordt georganiseerd vanuit het Platform PROM en ISOQOL.nl. Docenten zijn Sandra Beurskens en Nanne Bos, beiden lid van de kerngroep PROM platform en ISOQOL.NL. Voor aanvang van de workshop worden de knelpunten en leervragen
geïnventariseerd bij de deelnemers. Verder wordt gebruik gemaakt van de PROM-toolbox bestaande uit de PROM-wijzer en PROM-cyclus.

Resultaat

Na de workshop heb je inzicht in wat nodig is voor een systematische en geïntegreerde aanpak en hoe je aan de slag kunt gaan. Ook heb je een realistische verwachting van de mogelijkheden van PROMs.

Voor wie

NVZ-leden o.m. werkzaam als kwaliteitsmanager/-adviseur, zorgprofessionals, VARS.
Per workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen en bij voorkeur niet meer dan 2 deelnemers uit dezelfde instelling. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Gratis deelname

Deelname voor NVZ-leden is gratis. Uiteraard kan het voorkomen dat je verhinderd bent. In dat geval kun je je op deze pagina afmelden. We brengen een no-show-tarief van € 50,- excl. btw in rekening voor gemaakte kosten wanneer een deelnemer zonder afmelding afwezig is.

Algemene voorwaarden

Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten

De workshop Zinvol inzetten van PROMs vindt plaats op 19 november in de regio Brabant, op 3 december in de regio Utrecht en op 23 januari 2020 in de regio Zwolle. De workshops starten om 12.00 met een inlooplunch en eindigen om 17.30 uur. Heb je een vraag over deze training, neem dan contact op met Anita Lenarduzzi via
06 133 142 15 of mail naar trainingen@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum
donderdag 23 januari 202012:00 tot 17:30
Locatie
AgnietenbergHaersterveerweg 23, 8034 PJ ZwolleWebsiteRoute
Spreker
Nanne BosSandra Beurskens
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Workshop Zinvol gebruik van PROMs (regio Zwolle)
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.