Main content

Training Impact in de directiekamer

Hoe kom je aan tafel in de directie- of bestuurskamer? En hoe kun je daar dan je idee, advies of standpunt zo goed mogelijk onderbouwd neerleggen? Je wilt dat moment immers maximaal benutten. Is dit herkenbaar? Mischien heb je wel te maken met heel andere perspectieven en, nog lastiger, met beelden over jou als professional. Het goede nieuws is dat je hier zelf verandering in kunt brengen en je impact bij de directie (of in welk overleg dan ook) kunt vergroten.
We laten je tijdens de training Impact in de directiekamer kennismaken met hoe het brein werkt en het onbewuste. En vooral hoe jij daar zelf verschil kunt maken en de ander direct in dat onbewuste kunt bereiken. Met concrete technieken die we ter plekke meteen uitproberen. Om zo als het ware het denkbereik van de ander te vergroten en door maximaal aan te sluiten bij wat voor die ander echt essentieel is. Dit noemen we subconscious impact.

Resultaat
Na deze dag heb je inzicht in 3 aspecten: het onbewuste, impact met resultaat en gelijkwaardigheid. Ook heb je je de techniek met oefeningen eigen kunnen maken. je ontdekt dat je helemaal niet zo hard hoeft te werken om impact te hebben. Als het gaat om persoonlijke vaardigheden, is deze training een waardevolle aanvulling. 

Voor wie
NVZ-leden werkzaam als communicatieprofessional.

Algemene voorwaarden
Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten
De training Impact in de directiekamer vindt plaats op 31 oktober 2019 en wordt verzorgd door Ilse van Ravenstein. Heb je een vraag over trainingen van de NVZ? Neem dan contact op met Anita Lenarduzzi via 06 142 133 15 of mail naar trainingen@nvz-ziekenhuizen.nl.

Programma
Het programma bestaat uit drie delen, te weten:

Deel 1: Het onbewuste als basis voor impact Ontdekken en ervaren: - hoe bewust mensen zijn - hoe het onbewuste werkt (experiment) - hoe pushen niet werkt - wat wel werkt: pullen, introductie basistechnieken.
Deel 2: directe impact en resultaat Oefenen en reflecteren: - vergroten denkbereik van de ander: iemand een nieuw inzicht aanreiken, aanspreken op gedrag - luister/vraag oefening met basistechnieken over eigen praktijksituaties - reflectie op wat deze inzichten en technieken betekenen voor de gesprekken die je dagelijks voert bij je opdrachtgever voor je team. 
Deel 3: naar gelijkwaardigheid Relatie bouwen: - klantpercepties - wederkerigheid: hoe het onbewuste kijkt naar ‘samenwerken’. - als je klant een loopje met je wil nemen of voor je karretje wil spannen.

Het boek Impact, de kracht van onzichtbare invloed van de auteurs Harrie van den Berg en Genieke Hertoghs is bij de prijs inbegrepen en krijg je tijdens de training uitgereikt.

Datum
31 oktober 2019 09:3031 oktober 2019 05:00
Locatie
Kontakt der Kontinenten 3769 ASSoesterbergAmersfoortsestraat 20Route
Spreker
Ilse van Ravenstein
Kosten
NVZ leden betalen €695,-
Afmelden

Had u zich aangemeld maar kunt u toch niet?

Aanmelden Training Impact in de directiekamer
U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. In deze mail zit ook een link om u uit te schrijven.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op te hoogte te houden van het evenement. Wilt u uw gegevens verwijderen uit ons bestands, neem dan contact op.