Main content

Cursus Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS)

Beschrijving & programma

De cao, waarin de arbeidsvoorwaarden zijn opgenomen, kent een apart hoofdstuk ten aanzien van de medisch specialist in dienstverband. Tijdens de Cursus Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) wordt het onderscheid tussen Cao en AMS toegelicht. De cursus heeft een interactief karakter en biedt ruimte om eigen vragen en casuïstiek te bespreken.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen
• De relatie Cao Ziekenhuizen en AMS
• De positie van de medisch specialist in dienstverband
• Het statuut AMS
• Inhoud en opbouw van de AMS
• Pensioenaftopping
• Variflex
• Het Budget Organisatorische Eenheid

Voor wie
De Cursus AMS is voor NVZ-leden die strategisch of uitvoerend betrokken zijn bij de AMS, bijvoorbeeld medewerkers van de afdeling HRM of directiesecretarissen.

Algemene Voorwaarden
Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De locatie werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid met betrekking tot het Coronavirus.

Meer weten
Heb je een vraag over trainingen van de NVZ? Neem dan contact op met Heleen Steenbeek via 06 12 17 80 90 of mail naar trainingen@nvz-ziekenhuizen.nl.
Datum & tijd
donderdag 15 september 202209:30 tot 16:30 uur
Locatie
NBC CongrescentrumBlokhoeve 13438 LCNieuwegeinWebsiteRoute
Spreker
Henriette Walma van der Molen
Kosten
NVZ-leden betalen €490,-
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Cursus Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS)
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.