Main content

Cursus AMS = geannuleerd

Beschrijving & programma

De NVZ heeft besloten om voorlopig alle cao- en AMS-trainingen te annuleren. Reden hiervoor is de verlenging van de lockdown, maar ook de grote onzekerheden over de verdere ontwikkeling van het coronavirus. We snappen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we hopen dat je de stappen begrijpt die we nemen om jou en alle betrokkenen te beschermen.

Wat gebeurt er nu?
Wanneer de maatregelen versoepeld worden en we weer met (kleine) groepen mogen samenkomen, zullen we je informeren over nieuwe trainingsdata. Je moet je dan opnieuw inschrijven. Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik bereikbaar via mail of op onderstaand mobiele telefoonnummer. Of neem een kijkje op de evenementenpagina van onze website.
Voor meer informatie over het coronavirus, bezoek hiervoor de websites van de Rijksoverheid en het RIVM .

Bedankt voor je begrip in deze uitzonderlijke tijden, blijf gezond en hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen

M 06 12 17 80 90
E trainingen@nvz-ziekenhuizen.nl
Datum & tijd
vrijdag 26 maart 202109:30 tot 16:30 uur
Spreker
Henriette Walma van der Molen
Kosten
NVZ-leden betalen €490,-
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Cursus AMS = geannuleerd
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.