Main content

NVZ Kennisnet

Het NVZ Kennisnet is een communitysite waar leden digitaal met elkaar kunnen communiceren over verschillende onderwerpen. 

NVZ Kennisnet is een digitaal samenwerkingsplatform waar je collega’s ontmoet, waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen over allerlei onderwerpen. Op de homepage vind je vacatures en kun je zelf nieuws plaatsen van je eigen organisatie, als dat nieuws interessant is voor de andere NVZ-lidinstellingen.

Werkgroepen

Daarnaast heeft NVZ Kennisnet werkgroepen. Elke werkgroep heeft een concreet onderwerp. Binnen de verschillende werkgroepen vind je het laatste nieuws en je kunt eenvoudig contact leggen met collega’s van andere NVZ-lidinstellingen. Ook zijn relevante documenten beschikbaar.

Lid worden van NVZ Kennisnet

Lidmaatschap van NVZ Kennisnet staat open voor alle medewerkers van de NVZ-lidinstellingen. Is jouw organisatie lid van de NVZ? Maak dan een account aan op NVZ Kennisnet met je zakelijke e-mailadres.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.

Meer over services & producten