Main content

Schrijf je in voor de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg

Nieuws

De landelijke online conferentie van het Programma Uitkomstgerichte Zorg vindt plaats op 8 en 10 juni. Doel van de conferentie is kennis delen, elkaar enthousiasmeren en verschillende voorbeelden, ideeën, instrumenten en contacten aanreiken om in de eigen praktijk met uitkomstgerichte zorg aan de slag te gaan. Je kunt zelf kiezen welke delen van de conferentie je volgt en zo je eigen programma samenstellen.

Het gezamenlijke proces dat patiënt en zorgverlener doorlopen, vormt de rode draad door het programma. Daarnaast wordt ook gekeken vanuit andere perspectieven, zoals die van de zorginstelling, zorgverzekeraar en overheid. En natuurlijk wordt er vooruit geblikt: hoe kunnen we de beweging nóg groter maken? De conferentie bestaat uit talkshows, deelsessies, werkbezoeken, podcasts en een webinar. Bekijk het volledige programma. 

Schrijf je in voor De landelijke online conferentie van het Programma Uitkomstgerichte Zorg.
 

Waardegedreven zorg

Wil je meer informatie over Waardegedreven zorg? Word dan lid van de werkgroep Waardegedreven zorg op Kennisnet. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over onder andere dit onderwerp.

Meer over waardegedreven zorg