Main content

NVZ verhuist naar nieuw pand in Utrecht

Nieuws

Na ruim 30 jaar aan de Utrechtse Oudlaan gaat het NVZ-bureau haar vertrouwde stek verlaten. Per 9 maart 2022 is de NVZ gevestigd in een nieuw pand aan de Winthontlaan 1 te Utrecht. De NVZ laat hiermee een fijne plek met andere brancheverenigingen in de zorg achter zich, maar kijkt er ook naar uit een nieuw begin op een andere mooie locatie te maken. 

Bereikbaarheid, uitstraling, duurzaamheid

Het verlopen van het huurcontract van de NVZ op de Oudlaan en de toekomstige behoefte naar minder vierkante meters was aanleiding voor de NVZ om de mogelijkheden van andere kantoorruimte te verkennen. Bij de zoektocht naar een nieuw pand is onder meer rekening gehouden met het nieuwe werken, bereikbaarheid, uitstraling en duurzaamheid. 

Goed bereikbare locatie aan de Winthontlaan

Na zorgvuldig afwegen is de keuze uiteindelijk gevallen op gebouw W1 aan de Utrechtse Winthontlaan. Dit kantoor bevindt zich in de Merwedekanaalzone: vlakbij het kanaal, Holland Casino en het Van der Valk-hotel. De nieuwe locatie is uitstekend bereikbaar dankzij de ligging aan de afslag van de A12; de tramhalte is op loopafstand. 

Ledenraadplegingen en bijeenkomsten

De NVZ krijgt haar kantoor op de bovenste vijftiende etage, met prachtig uitzicht over de stad Utrecht. Op de begane grond zijn vergaderzalen waar de NVZ in de toekomst gebruik van gaat maken: denk aan ledenraadplegingen of andere bijeenkomsten. De NVZ kijkt ernaar uit om in dit mooie pand een nieuwe start te maken. 
 

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.