Main content

NVZ Kennisnet bestaat 5 jaar

Nieuws

Bijna 6.100 zorgprofessionals delen dagelijks hun kennis op NVZ Kennisnet, het digitale kennis- en samenwerkingsplatform van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. NVZ Kennisnet bestaat vandaag 5 jaar en groeit nog steeds. Onlangs is de online community compleet vernieuwd.

NVZ Kennisnet feiten

Nu NVZ Kennisnet 5 jaar bestaat, blikken we graag terug met wat leuke feiten. 

  1. In de afgelopen maand werden 574 nieuwe bijdragen geplaatst en kreeg de community 153 nieuwe leden.
  2. Gemiddeld registreren zo’n 100 zorgprofessionals zich per maand voor een nieuw account.
  3. 30% van de gebruikers is actief bezig en plaatst minimaal 1 bijdrage op NVZ Kennisnet.
  4. 19% van de gebruikers laat minimaal 1 reactie achter op het platform.
  5. Het meest populaire bericht tot nu toe is een praktijkvoorbeeld uit 2016 van het Oogziekenhuis over het EPD dat 3.378 keer is bekeken.
  6. De meest bezochte groep is die van het NVZ Technisch Overleg. De groep is in totaal 127.739 keer bezocht.
  7. De groep met de meeste bijdragen is het NVZ Technisch Overleg, met 3.478 bijdragen. Op de tweede plek staat de VIPP-groep met 2.110 bijdragen, en de derde plaats is voor Kwaliteitsindicatoren met 2.056 bijdragen.
  8. De groep NVZ Technisch Overleg heeft óók de meeste leden: 1.205. De tweede plaats gaat wederom naar VIPP met 1.072 leden en met stip op nummer 3 vinden we de Corona-groep met 912 leden.
  9. De meest voorkomende functies van leden met een account op NVZ Kennisnet zijn Communicatieadviseur (133), DBC-adviseur (127) en Projectleider (113).
  10. De meeste leden werken bij Spaarne Gasthuis, Isala en OLVG.

Over NVZ Kennisnet

Op NVZ Kennisnet komen dagelijks collega’s uit de zorg met elkaar in contact om kennis en ervaringen uit te wisselen over thema’s die spelen binnen de gezondheidszorg. Ook biedt NVZ Kennisnet ruimte om praktijkvoorbeelden te delen uit de ziekenhuizen, revalidatiecentra en categorale-instellingen. Het is ook mogelijk om documenten, nieuws en vacatures (gratis) te plaatsen. NVZ Kennisnet werkt het beste in de browsers Chrome en Edge. Bezoek NVZ Kennisnet.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.