Main content

Nieuwe ronde subsidieregeling Veelbelovende Zorg geopend

Nieuws
Nieuwe ronde subsidieregeling Veelbelovende Zorg geopend

Er is een nieuwe ronde geopend van de subsidieregeling Veelbelovende Zorg. Dat meldt Zorginstituut Nederland. Doel van de subsidieregeling Veelbelovende Zorg is het versnellen van de toegang van de patiënt tot potentieel veelbelovende zorg. Wanneer de zorg bewezen effectief en doelmatig is, wordt deze opgenomen in het basispakket.

Periode

De periode voor het indienen van een projectidee voor de subsidieregeling Veelbelovende Zorg loopt van maandag 19 juli 2021 tot en met dinsdag 28 september 2021 14.00 uur. Voordat een subsidie kan worden aangevraagd, moet eerst een projectidee worden ingediend. 

Stimulans

Binnen de algemene ziekenhuizen en categorale instellingen is veel innovatiepotentieel aanwezig. De NVZ hoopt dat de regeling een goede stimulans geeft om voorstellen in te dienen. 

Vragen

Heb je vragen over de regeling? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op de site van Zin, of neem contact op met het team veelbelovende zorg van het Zorginstituut en ZonMw via veelbelovendezorg@zinl.nl.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.