Main content

Met korting naar International Forum Europe 2022

Nieuws

Het International Forum on Quality & Safety in Healthcare vindt in 2022 vooralsnog live plaats van 20 tot en met 22 juni in het Zweedse Gothenburg. Jaarlijks delen zo’n 3.000 zorgprofessionals wereldwijd hun kennis over kwaliteit en veiligheid in de zorg tijdens dit event. Bekijk het programma. 

Omdat de NVZ partner is van het congres, krijgen leden extra korting op de toegang tot het evenement naast de early bird rate (tot 4 mei). De contactpersonen kwaliteit ontvangen half januari per e-mail de kortingscode en informatie over registratie. Je kunt je individueel of als groep van een NVZ-lidinstelling opgeven.

De organisatie houdt nauw contact met het gastland in verband met eventueel veranderende maatregelen en houdt ons daarover op de hoogte.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.

Meer over patiëntveiligheid