Main content

Meld je aan voor Moving Magazine over HR-beleid in coronatijd

Nieuws

Zorgprofessionals maken de Toekomst! (ZMT!) organiseert op woensdag 9 december 2020 van 15:00 tot 16:00 uur het Moving Magazine 'Goede zorg doe je samen – Inzicht in HR-beleid na crisistijd'. Tijdens dit webinar delen ziekenhuizen hun geleerde lessen naar aanleiding van de eerste corona-uitbraak in het voorjaar van 2020.

COVID-19 heeft een grote impact op professionals in de zorg en de manier van werken in de instellingen. Niet altijd eenvoudig, maar toch waren er ook positieve effecten ten aanzien van het HR-beleid en werken in de zorg. De zorg blijkt heel wendbaar, en sommige innovatieve ontwikkelingen raakten in een stroomversnelling. 

Inspiratie en handreikingen

Sabine Scheer, programmamanager ZMT!, neemt je in het webinar mee in de effecten ten aanzien van het HR-beleid: wat kunnen zorgorganisaties leren van het werken tijdens de coronapandemie en hoe kunnen we deze wijze van werken vasthouden in de toekomst? Verhalen uit de praktijk en reflectievragen bieden inspiratie en handreikingen over de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en werkplezier. NVZ-leden zoals HR- en leerhuismanagers en HR- en opleidingsadviseurs, zorgmanagers en leidinggevenden zijn welkom om deel te nemen.

Bekijk het volledige programma op de ZMT-site. Hier kun je je ook aanmelden voor het webinar.

Stroomversneller

ZMT! ontwikkelde een praktische handreiking in de vorm van de stroomversneller 'Goede zorg doe je samen – Inzicht in HR-beleid na crisistijd'. Hierin vind je handvatten die kunnen helpen in tijden van crisis. Neem de stroomversneller door voordat je het Moving Magazine bekijkt.

Zorgprofessionals Maken de Toekomst!

Wil je meer informatie over arbeidsmarktprogramma Zorgprofessionals Maken de Toekomst (ZMT!)? Word dan lid van de werkgroep Zorgprofessionals Maken de Toekomst! op Kennisnet. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over onder andere dit onderwerp.