Main content

Meld je aan voor het congres Tijd voor Verbinding 'Inspireren en leren van elkaar'

Nieuws

Programma Tijd voor Verbinding (TVV) organiseert op 29 september het congres ‘Inspireren en leren van elkaar’. Alle hoofdthema's van het programma Tijd voor Verbinding - Antistollingszorg, Kwetsbare ouderen, Multidisciplinair gesprek en Safety-II -komen deze dag aan bod. Minister van VWS Ernst Kuipers opent het congres en dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt samen met tal van interessante sprekers voor een event dat bol staat van inspiratie. 

Programma

Naast een plenair programma met keynote-sprekers Kris van Haecht, Robin Bremekamp en Jitske Kramer kun je ook zelf actief meedoen door je in te schrijven voor een masterclass, 2 workshops of door het netwerkplein te bezoeken. Gedurende de hele dag is er volop gelegenheid om contacten te leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld. Kijk op de website van TVV voor meer informatie. 

Meld je aan

Deelnemen aan het congres kost € 75,00 (exclusief BTW) per persoon. Schrijf je in voor het congres op de TVV-site. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.

Meer over Tijd voor Verbinding