Main content

Meet & Learn-sessies over Uitkomstgerichte Zorg

Nieuws

Wil je weten hoe je met behulp van uitkomstinformatie kunt leren en verbeteren? Binnen je eigen instelling, maar ook tussen instellingen onderling? Kom dan naar de interactieve Meet & Learn-sessie van het programma Uitkomstgerichte Zorg.

Leren & Verbeteren

Voor iedereen die zich bezighoudt met uitkomstgerichte zorg, organiseert het programma Uitkomstgerichte Zorg een aantal interactieve sessies. Deze zogenaamde Meet & Learn-sessies vinden plaats op 12 en 17 mei. De eerste 2 sessies gaan over Leren en Verbeteren. 2 coaches van het programma uitkomstgerichte zorg brengen je de praktische kneepjes bij van het leren en verbeteren op basis van ervaringen uit hun eigen praktijk. 

Coaches en ambassadeurs

De sessies zijn bedoeld voor iedereen in de zorg die probeert te leren van uitkomsten of verbeteren met uitkomsten. Ze worden gegeven door coaches en ambassadeurs Max Curfs, Pauline Gantvoort, Nienke Hendriks van de Weem en Ellen Parent-Schol. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op het Platform Uitkomstgerichte Zorg.

Waardegedreven zorg

Wil je meer informatie over Waardegedreven zorg? Word dan lid van de werkgroep Waardegedreven zorg op Kennisnet. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over onder andere dit onderwerp.

Meer over waardegedreven zorg