Main content

Meerwaarde persoonlijke gezondheidsomgeving voor zorgverlener

Nieuws

Ben je benieuwd welke impact het gebruik van een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) heeft op het werk van zorgverleners? En wil je weten welke voordelen het in de spreekkamer oplevert? In een nieuwe animatie krijg je antwoord op die vragen.  

Medische gegevens uitwisselen via PGO

Met module 1 van VIPP 5 werken instellingen voor medisch specialistische zorg toe naar het uitwisselen van medische gegevens met de patiënt via een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Dat is de centrale plek waar patiënten hun eigen medische informatie van verschillende zorgverleners kunnen verzamelen. Waar de meerwaarde van een PGO voor patiënten al snel duidelijk is, roept dit bij zorgverleners vragen op over wat dit nu voor hen gaat betekenen. Kijk voor meer informatie op de site van VIPP.

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.