Main content

Lancering nieuwe website NVZ

Nieuws

De NVZ is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe website. Nu is het moment gekomen om de nieuwe website te publiceren.

Verbeteringen nieuwe site 

Met de nieuwe website hopen we veel irritaties en problemen van de oude site te hebben opgelost. Wat hebben we verbeterd? 

  • Met de nieuwe functie ‘leeslijst’ kun je voor jou relevante berichten als favoriet opslaan binnen de site, en snel terugvinden in je Leeslijst. Dit zorgt ervoor dat je een persoonlijke website-ervaring krijgt, zonder te hoeven inloggen. Het is hiervoor wel noodzakelijk cookies te accepteren. 
  • De publicatie van trainingen en bijeenkomsten, én de aan- en afmelding daarvan verloopt automatisch tussen de website en ons CRM.
  • Informatie zoeken binnen de website, kan op 2 manieren:  
  1. informatie filteren op thema, project/programma/campagne (= initiatief) en/of artikelsoort, of; 
  2. de zoekbalk gebruiken en daarna eventueel de resultaten nog verder filteren. 
  • Snelle link met relevante Kennisnetgroepen voor het delen van gedetailleerde informatie. 
  • De website is geprogrammeerd met een nieuwe technologie, genaamd Gatsby, dat ervoor zorgt dat de website direct laadt. Bezoekers hoeven niet meer te wachten tot de content geladen is en haken dus minder snel af. 
  • De hoofdkleur van de nieuwe website is groen, waardoor het voor de bezoeker rustiger is om stukken tekst te lezen. 

 

Met de komst van de nieuwe website, is het nodig om je eenmalig opnieuw aan te melden voor de nieuwsbrief. Je hebt hierbij de keuze om deze dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen.

We hopen een flink aantal jaren van deze nieuwe website te kunnen genieten en deze verder door te ontwikkelen. Heb je suggesties? Stuur ze via het contactformulier

Meer over de NVZ