Main content

Kom naar Meet & Learn-sessies ‘Aan de slag met generieke PROMs’

Nieuws

Wil je aan de slag met generieke Patient Reported Outcome Measures (PROMs), maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je je verdiepen in de inhoud van de vragenlijsten? Meld je dan aan voor de inspirerende Meet & Learn-sessies van Platform Uitkomstgerichte zorg.

Generieke vragenlijsten

Er zijn veel verschillende PROMs die soms naar dezelfde onderwerpen vragen. Met generieke PROMs willen we eenvoudiger inzicht bieden in aspecten van ervaren gezondheid voor de patiënt en zorgprofessionals. Stip op de horizon is dat iedereen de belangrijkste generieke uitkomsten (PROs) met dezelfde hanteerbare en kwalitatief goede vragenlijsten (PROMs) meet.

Meer informatie en aanmelden

De 2 online bijeenkomsten 'Aan de slag met generieke PROMs' vinden plaats op 2 en 7 juni. Marieke Gerards (Zuyderland), Nienke Hendriks (LUMC) en Pauline Gantvoort (Maasstad Ziekenhuis) leiden de bijeenkomsten. Zij vertellen over het waarom, wat en hoe van generieke PROMs. Je krijgt ideeën, ondersteuning en contacten om in de eigen praktijk met generieke PROMs aan de slag te gaan. Doelgroep is zorgprofessionals en andere professionals die patiëntgerapporteerde uitkomsten (willen gaan) gebruiken. Meld je aan voor de bijeenkomst op 2 juni of voor de bijeenkomst op 7 juni.

Waardegedreven zorg

Wil je meer informatie over Waardegedreven zorg? Word dan lid van de werkgroep Waardegedreven zorg op Kennisnet. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over onder andere dit onderwerp.

Meer over waardegedreven zorg