Main content

Eerste aflevering RN2Blend TV op komst over zorg in 2030

Nieuws

Hoe ziet de zorg er over 10 jaar uit en wat betekent dit voor het werk van de verpleegkundige? Daarover praat Chief Nursing Officer en hoogleraar Acute ouderenzorg Bianca Buurman op 10 november tijdens de eerste aflevering van RN2Blend TV, een serie webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend. Zij gaat in gesprek met Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschap en voorzitter van de onderzoeksgroep.  

RN2Blend TV

RN2Blend TV bestaat uit 7 interactieve afleveringen over de ontwikkelingen binnen het verpleegkundige beroep en het onderzoek daarnaar. Verpleegkundigen, leidinggevenden, projectleiders en onderzoekers kunnen elkaar digitaal ontmoeten, vragen stellen en ervaringen delen. Na de aftrap van Bianca Buurman en Hester Vermeulen volgen 5 afleveringen van de RN2Blend-onderzoekers, waarin telkens een andere onderzoekslijn aan bod komt. 

Onderzoeksprogramma RN2Blend

Het 4-jarige onderzoeksprogramma RN2Blend onderzoekt en begeleidt de gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen. Het laat zien welke veranderingen kunnen ontstaan in de praktijk en beroepsontwikkeling voor verpleegkundigen van verschillende niveaus van opleiding en ervaring, en met verschillende competenties. Het onderzoeksprogramma is in 2019 van start gegaan. Wat de onderzoekers inmiddels aan resultaten hebben geboekt en wat hun plannen voor de toekomst zijn, hoor je vanaf 10 november op RN2Blend TV.

Meedoen aan RN2Blend TV?

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan op de dinsdagen 10, 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december en 12 januari, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan per webinar of voor de hele reeks. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken. Bij vragen kun je contact opnemen met de projectgroep van RN2Blend

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom RN2Blend? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Functiedifferentiatie

Wil je meer informatie over Functiedifferentiatie? Word dan lid van de werkgroep op Kennisnet. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over onder andere dit onderwerp.