Main content

Een griepprik haal je niet alleen voor jezelf

Nieuws

Corona en griep: dat wil je niet. Daarom is het juist nu des te belangrijker om als zorgverlener een griepprik te gaan halen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je patiënten, cliënten, collega’s en je naasten.

Haal je prik en #voorkomgriep

Om deze oproep op een positieve manier onder de aandacht te brengen, wordt aan alle instellingen op voorkomgriep.nl een toolkit met campagnematerialen beschikbaar gesteld zodat zij eigen zorgprofessionals kunnen oproepen zich te laten vaccineren tegen de griep.

Verhoging vaccinatiegraad

Sinds de start van de NVZ-campagne in 2018 is de vaccinatiegraad gestegen van 13% naar 33%. Doel is om dit jaar opnieuw een verhoging van de vaccinatiegraad te bewerkstelligen naar tenminste 43%.

Webinar ‘Een griepprik, waarom zou ik?’

Speciaal voor zorgverleners organiseren verschillende zorgpartijen samen het webinar ‘Een griepprik, waarom zou ik?’ op donderdag 24 september 2020 van 16.00 – 17.00 uur. Tijdens dit gratis webinar zullen deskundigen en medewerkers uit diverse sectoren in de zorg de mitsen en maren van de griepprik bespreken. Via een chatfunctie kun je tijdens het webinar alles over de griepvaccinatie vragen aan de sprekers. Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer weten over de griepprik? Meld je dan aan.

Uitnodiging webinar griepvaccinatie

Deel kennis en ervaringen op NVZ Kennisnet

Wil je kennis en ervaringen delen met andere NVZ-leden? Word dan lid van NVZ Kennisnet en meld je aan voor relevante werkgroepen. Leden van NVZ kunnen lidmaatschap aanvragen van NVZ Kennisnet voor gedetailleerde inhoudelijke informatie over diverse onderwerpen.

Meer over de griepcampagne