Main content

Workshop JuMP

Beschrijving & programma

Juiste Zorg op de Juiste Plek in jouw instelling loopt inmiddels goed, of je staat juist in de startblokken om aan de slag te gaan. In alle gevallen is het prettig om met collega's uit andere ziekenhuizen te sparren: welke uitdagingen lopen zij tegenaan, en welke aanpak heeft daar gewerkt? Wat kun je doen om verder te komen met JZOJP? Tijdens deze workshop gaan we met elkaar in gesprek om kennis op te halen én te delen met collega's uit andere instellingen. 

Tijdens de workshop is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de volgende thema's. Je kunt aansluiten bij max. twee thema's.  

• Financieel gezond: de impact van JZOJP op de bedrijfsvoering
• Transformatiegelden: een impuls voor JZOJP-projecten?
• Van regiobeeld naar regiovisie: hoe geef je dit vorm
• Alle neuzen dezelfde kant op: van pilots naar een gezamenlijke ambitie

Ontbreekt er een thema waar je graag met collega's over zou willen praten? Laat het ons weten via info@zorgvoorjump.nl. Wil je graag een collega meenemen met een andere expertise? Hij / zij is van harte welkom om zich aan te melden.

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum
donderdag 14 november 201912:00 tot 17:00
Locatie
Restaurant ZuiverKrommewetering 51 3543 AM UtrechtWebsiteRoute
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?