Main content

Webinar Zorgvastgoed: Aquathermie

Beschrijving & programma

Gedurende dit 2 uur durende webinar zult u worden geïnformeerd over de mogelijkheden die aquathermie kan bieden om als ziekenhuis of zorginstelling bij te kunnen dragen aan de CO2-reductiedoelstellingen in de zorg. Na een algemene toelichting over de diverse toepassingen van aquathermie (uit oppervlakte-, afval- of drinkwater) en een kaart met waar het aquathermie potentieel zich bij u in de buurt bevindt, zullen drie cases worden gepresenteerd, waarbij het potentieel van oppervlaktewater voor de koude- en warmtevraag van een ziekenhuislocatie is berekend.

Daarnaast zal ook een recente daadwerkelijke toepassing van aquathermie in een ziekenhuis worden toegelicht en kunnen tot slot vragen worden gesteld aan deskundigen op dit gebied. Het gratis en vrijblijvende webinar zal door het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg (www.dezorgduurzaam.nl) worden georganiseerd, met medewerking van Deltares, Syntraal en ZGT.

Na inschrijving zult u een link ontvangen om deel te kunnen nemen.

Datum & tijd
dinsdag 2 maart 202110:00 tot 12:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Webinar Zorgvastgoed: Aquathermie
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.