Main content

Webinar KiPZ - Kaders verantwoording 2021

Beschrijving & programma

De NVZ, NFU en ZKN organiseren donderdag 3 februari van 11:45-13:00 uur in samenwerking met het ministerie van VWS en Coziek* een Webinar om nadere specificaties en handvatten te bieden bij het verantwoorden van de KiPZ subsidieregeling 2021.
*Sectorcommissie van accountants voor zorgaanbieders in de zorgsector

Het ministerie van VWS geeft informatie over de kaders van verantwoording 2021 en wat dit betekent voor het verantwoorden van de KiPZ subsidieregeling.
Accountantskantoor KPMG en Coziek geven toelichting over welke bewijslast noodzakelijk is en hoe dit eventueel geregeld kan worden.
Twee ziekenhuizen, het Haga ziekenhuis en Leiden UMC, geven een presentatie hoe zij het verantwoorden intern geregeld hebben en wat ze hierover hebben geleerd de afgelopen jaren.

Doelgroep
Betrokkenen bij de KiPZ subsidieregeling binnen onze lid instellingen zoals subsidie adviseurs, leerhuismanagers, controllers, HR managers en - adviseurs en accountants.

Programma
1. Opening en voorstellen  
2. Kaders verantwoording 2021 en wat dit betekent voor verantwoorden  
3. Bewijslast
4. Praktijkvoorbeelden Leiden UMC en Haga ziekenhuis  
5. Afsluiting 

Locatie: WebEx

Duur: 1 uur en 15 minuten

Input voor Webinar
Heeft u onderwerpen of vraagstukken, die u graag besproken zou willen zien in, dan horen we dat graag! Stuur uw input voor 19 januari 2022 op naar kwaliteitsimpuls@nvz-ziekenhuizen.nl.
Waar mogelijk wordt dit besproken tijdens de Webinar. Vragen die niet aan de orde komen, worden opgenomen in een Q&A die via het NVZ-kennisnet wordt gepubliceerd.

Vragen
Yolanda Rops (projectmedewerker arbeidsmarkt en opleiden)
T: 06-82 05 09 10 of E: kwaliteitsimpuls@@nvz-ziekenhuizen.nl

Aanmelden
U kunt zich inschrijven tot 1 dag voor de webinar.
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd.
De link voor de Webinar ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de Webinar.

Opname
Deze webinar wordt opgenomen.


Datum & tijd
donderdag 3 februari 202211:45 tot 13:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Webinar KiPZ - Kaders verantwoording 2021
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.