Main content

Webinar KiPZ accountantsprotocol 2020

Beschrijving & programma

De NVZ, NFU, ZKN, branchevereniging van accountants en het ministerie van VWS organiseren op donderdag 28 januari van 15:00-16:00 uur een webinar om nadere specificaties en handvatten te bieden bij de uitvoering van het accountantsprotocol. Zo zal bijvoorbeeld in worden gegaan op de vragen: welke wijzigingen zijn in het accountantsprotocol doorgevoerd? Hoe kan werkplekleren en online deelname aan opleidingsactiviteiten worden geregistreerd? Tijdens het webinar zal een accountant en een ziekenhuis toelichting en voorbeelden bieden over welke bewijslast noodzakelijk is en hoe dit intern ingeregeld kan worden.

Voor wie
De leerhuismanagers, opleidingsadviseurs en accountants zijn welkom om deel te nemen aan het webinar. Het webinar kan online gevolgd worden. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de moderator(en).

Aanmelden
Via deze link kunt u zich inschrijven voor het webinar.
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd.

Vragen
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Lotte Smit, bereikbaar via e-mail l.smit@nvz-ziekenhuizen.nl of via het telefoonnummer 06 13 61 95 73.
Datum & tijd
donderdag 28 januari 202115:00 tot 16:00 uur
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Webinar KiPZ accountantsprotocol 2020
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.