Main content

Webinar Communiceren over digitale zorg

Beschrijving & programma

In vrijwel elk ziekenhuis en revalidatiecentrum vervangt digitale zorg een deel van de polikliniekbezoeken. In 2021 was zelfs meer dan een op de vier poliklinische consulten digitaal. Zo’n verandering stelt jou als communicatieprofessional ook voor nieuwe uitdagingen. Hoe communiceer je over digitale zorg? Op welke manier betrek je medewerkers? En wat doe je voor patiënten? Daarover gaat het webinar ‘Communiceren over digitale zorg’, dat het programma Digitale Zorg van de NVZ en de Vliegwielcoalitie organiseren op dinsdag 24 mei aanstaande. 

Programma en sprekers

  • Landelijke ontwikkelingen in de digitale zorg – Nina Eminovic, senior beleidsadviseur Digitale Zorg NVZ
  • Communicatie bij veranderingen – Monica Wigman, specialist in verandercommunicatie en schrijver van het boek ‘Regel jij het draagvlak?’
  • Communiceren met medewerkers, casus uit de ziekenhuispraktijk – spreker volgt
  • Communiceren met patiënten, uitleg over de campagne Thuis kan het ook – Bettine Pluut, programmamanager van het Vliegwiel voor digitale innovatie

Doelgroep en aanmelden

Het webinar is interessant voor communicatieadviseurs, maar bijvoorbeeld ook voor projectleiders digitale zorg en andere professionals die zich met digitale zorg bezighouden.
Aanmelden kan via de aanmeldknop. Na aanmelding ontvangt u een verzoek in de e-mail om de inschrijving te bevestigen. Nadat u de inschrijving heeft bevestigd, ontvangt u de bevestiging met deelname link direct per e-mail.
Datum & tijd
dinsdag 24 mei 202215:00 tot 16:30 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Webinar Communiceren over digitale zorg
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.