Main content

Webinar Actiz en NVZ: Samenwerken in de keten

Beschrijving & programma

Om de zorg toekomstbestending te maken is goede samenwerking belangrijker dan ooit. De coronacrisis maakt dit duidelijk zichtbaar. Maar ook door de sterk stijgende vraag naar zorg als gevolg van de vergrijzing, is het anders organiseren van zorg noodzakelijk. Dat kan alleen als alle partijen in de zorg samenwerken.

Maar hoe organiseer je samenwerking op regionaal niveau? Daarover gaat het webinar Samenwerken in de keten dat Actiz en de Nederlandse vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) organiseren op maandag 24 januari. Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden laten we zien hoe samenwerking in de regio is georganiseerd rondom kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Programma
Tijdens het webinar laten twee instellingen in duo's zien hoe zij de samenwerking in hun regio vormgeven: vanuit het perspectief van het ziekenhuis én vanuit de wijkverpleging. We gaan met hen in gesprek over de resultaten, uitdagingen en toekomst van de samenwerking.

Organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via mail: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl of op mobiele telefoonnummer: 06 12 17 80 90.

Datum & tijd
maandag 24 januari 202215:30 tot 17:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Webinar Actiz en NVZ: Samenwerken in de keten
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.