Main content

VERVALLEN: Webinar Verantwoorden KiPZ subsidiegelden 17 december (11:00 uur)

Beschrijving & programma

DEZE WEBINAR IS VERVALLEN.

Van 25 november t/m 17 december 2021 organiseert de NVZ een webinar reeks met het thema 'Verantwoorden KiPZ subsidiegelden'.

Per bijeenkomst houdt een gastspreker een presentatie vanuit zijn/haar expertise met de KiPZ subsidieregeling.
Op 17 december 2021 verwelkomt de NVZ gastsprekers Guido Willems (partner) en Marco de Jong (assistent manager) van KPMG accountants.

Doelgroep: betrokkenen bij de KiPZ subsidieregeling binnen onze lid instellingen en UMC's zoals subsidie adviseur, leerhuismanager, controller en HR manager.

Programma
1. Opening en agenda
2. Proces van verantwoording
3. Gastspreker
4. Beantwoorden vragen en/of discussie
5. Afronding

Aantal deelnemers: per bijeenkomst kunnen maximaal 16 personen deelnemen zodat een goed gesprek mogelijk is (vol is vol).

Duur: de duur van de bijeenkomst is 1 uur met mogelijkheid tot uitloop van 15 minuten als er veel vragen zijn of discussie is.

Locatie: WebEx

Vragen: Yolanda Rops (projectmedewerker arbeidsmarkt en opleiden) T: 06-82 05 09 10 of E: kwaliteitsimpuls@@nvz-ziekenhuizen.nl

Aanmelden: We verzoeken je voor één bijeenkomst aan te melden. Meld je aan voor de datum of spreker van je voorkeur.

Opname: Deze webinar zal worden opgenomen.

Disclaimer: indien het nieuwe accountantsprotocol nog niet bekend is op 17 december a.s. zal deze webinar verplaatst worden.

 

Datum & tijd
vrijdag 17 december 202111:00 tot 12:15 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden VERVALLEN: Webinar Verantwoorden KiPZ subsidiegelden 17 december (11:00 uur)
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.