Main content

Verdiepingsbijeenkomst 'Verpleegkundig leiderschap'

Verpleegkundig leiderschap
Gezamenlijk georganiseerd door de programma’s JuMP en ZMT!*

De verpleegkundige is een belangrijke spil in de keten en het netwerk rondom de patiënt, zowel binnen als buiten het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Hij/zij overziet het zorgproces, ziet wat de gevolgen van veranderingen zijn voor de praktijk van de patiënt en het werk en kent de juiste mensen zoals praktijkondersteuners en thuiszorg. Daarnaast blijkt dat verpleegkundigen meer zeggingskracht en autonomie geven, flink bijdraagt aan hun motivatie en betrokkenheid bij de instelling. Dit draagt bij aan het behoud van medewerkers en versterkt daarmee de arbeidsmarkt van de branche. Daarom vinden we het essentieel verpleegkundigen een belangrijke rol te laten spelen bij het realiseren van Juiste zorg op de juiste plek.

Kom naar de bijeenkomst op 17 september, en laat je inspireren door interessante sprekers over verpleegkundig leiderschap, praktijkvoorbeelden, voorwaarden en wissel met elkaar van gedachten hoe we hier gezamenlijk stappen in kunnen zetten. Je bent van harte welkom, uiteraard mét 1 à 2 verpleegkundigen per instelling! Accreditatie wordt aangevraagd.

* JUMP staat voor Juiste medisch specialistische zorg voor de patiënt
* ZMT! Staat voor Ziekenhuisprofessionals maken de toekomst

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.  

Datum
17 september 2019 12:0017 september 2019 05:00
Locatie
NBC Congrescentrum3438 LCNieuwegeinBlokhoeve 1Route
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ leden
Afmelden

Had u zich aangemeld maar kunt u toch niet?

Aanmelden Verdiepingsbijeenkomst 'Verpleegkundig leiderschap'
U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. In deze mail zit ook een link om u uit te schrijven.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op te hoogte te houden van het evenement. Wilt u uw gegevens verwijderen uit ons bestands, neem dan contact op.