Main content

Verandertraining VIPP 5

Beschrijving & programma

Op dinsdag 2 november en dinsdag 30 november organiseert VIPP 5 een 1-daagse verandertraining. 
Tijdens deze training maak je kennis met de vijf knoppen van verandering uit het Systemisch Transitiemanagement. Je maakt kennis met een theoretisch kader waarmee je een helder beeld krijgt van wat volkomen logisch en normaal is in elke verandering. Je leert die bril te vertalen naar de eigen praktijk en je eigen invloed op de gewenste gedragsverandering die bij VIPP 5 komt kijken. Tevens krijg je handvaten die passen bij jouw rol als projectleider waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is specifiek bedoeld voor VIPP 5 projectleiders. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kan 1 persoon per instelling deelnemen aan deze training.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor èèn van deze twee trainingsdagen. De training wordt gegeven bij het NBC te Nieuwegein. De training start om 9.00 uur, ontvangst is vanaf 8.30 uur. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Inschrijving gebeurt op basis van binnenkomst.
Deelname aan deze training is gratis. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, meld je dan 48 uur voor de bijeenkomst af. Bij no-show worden kosten (à €50,-) in rekening gebracht.Datum & tijd
dinsdag 30 november 202109:00 tot 16:30 uur
Locatie
NBC CongrescentrumBlokhoeve 13438 LCNieuwegeinWebsiteRoute
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Verandertraining VIPP 5
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.