Main content

Uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk

Beschrijving & programma

Let op! De aanmeldbutton op deze pagina werkt niet voor dit evenement. Meld je voor deze bijeenkomst aan via deze link.

 

Het Programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op dinsdag 27 september een online uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk. Het praktijkvoorbeeld Implementatie keuzekaarten staat daarin centraal. Ester Rake, projectleider vanuit het Kennisinstituut FMS introduceert het praktijkvoorbeeld en belicht hoe keuzekaarten het Samen Beslissen ondersteunen. Renske Hovingh, verpleegkundige bij het ETZ, deelt geleerde lessen over de implementatie van keuzekaarten. De uitwisselingsbijeenkomst volgt de opzet van de eerdere intervisiebijeenkomsten Samen Beslissen in de praktijk: naast de presentatie van het praktijkvoorbeeld is er ruimte voor vragen en gaan we in kleinere groepjes uiteen voor verdieping en uitwisseling.

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van Samen Beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met Samen Beslissen? Meld je dan hier aan!

 

Op 31 oktober en op 17 november zetten we een volgend praktijkvoorbeeld centraal. Je kunt je daarvoor nu alvast aanmelden door te klikken op de datum. Zodra het programma bekend is verschijnt de informatie op de website.

 

Voor vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Firiël Suijker bereikbaar via e-mail f.suijker@nvz-ziekenhuizen.nl of via telefoonnummer (06) 82 13 17 21. 

 

Datum & tijd
dinsdag 27 september 202215:30 tot 17:00 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.