Main content

Uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk

Beschrijving & programma

Let op! De aanmeldbutton op deze pagina werkt niet voor dit evenement. Meld je voor deze bijeenkomst aan via deze link.


Het Programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op donderdag 17 november een online uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk. Tijdens de uitwisselingsbijeenkomsten staat telkens een praktijkvoorbeeld Samen Beslissen centraal. Naast de presentatie van het praktijkvoorbeeld is er ruimte voor vragen en gaan we in kleinere groepjes uiteen voor verdieping en uitwisseling. Zodra de spreker/het praktijkvoorbeeld voor deze bijeenkomst bekend is plaatsen we de informatie op de website.

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van Samen Beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met Samen Beslissen? Meld je dan nu alvast aan!

Voor vragen over de uitwisselingsbijeenkomsten kun je contact opnemen met Firiël Suijker, f.suijker@nvz-ziekenhuizen.nl of (06) 82 13 17 21.

Datum & tijd
donderdag 17 november 202215:30 tot 17:00 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Uitwisselingsbijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.