Main content

Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart!

Beschrijving & programma

Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart!

In deze online conferentie ligt de focus op de resultaten vanuit het implementatieprogramma Beslist samen! en het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. Kortom, samen beslissen voor gevorderden! Met inspiratie sessies en praktische workshops brengen we samen beslissen in deze conferentie naar the next level! In het programma Beslist samen! voeren maar liefst 7 ziekenhuizen en 7 UMC’s samen beslissen versneld in bij 6 aandoeningen. De focus ligt op samen beslissen in de spreekkamer met gebruik van uitkomstinformatie. Binnen het Experiment Uitkomstindicatoren maken de 7 Santeon ziekenhuizen uitkomstinformatie toegankelijk in de spreekkamer ten behoeve van samen beslissen. Bent u nieuwsgierig wat samen beslissen op basis van uitkomstinformatie behelst? Bent u op zoek naar concrete ervaringen, lessons learned, instrumenten en contactpersonen om samen beslissen in de eigen praktijk naar een hoger niveau te brengen?

Doelgroep: zorgprofessionals, patiëntenorganisaties/-vertegenwoordigers & andere betrokkenen bij uitkomstgerichte zorg

Kijk voor meer informatie op de website van uitkomstgerichte zorg.

Inhoudelijke vragen over deze conferentie kunt stellen aan Jan de Boer, coördinator veranderaanpak via e-mailadres: j.deboer@nvz-ziekenhuizen.nl
Organisatorische vragen over deze conferentie kunt stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via e-mailadres: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nlDatum & tijd
maandag 22 maart 202116:30 tot 19:30 uur
Locatie
Digitaal evenement Website
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Samen beslissen met uitkomstinformatie: een koel hoofd en een warm hart!
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.