Main content

Samen aan de slag met de transformatie naar JZOJP

De transformatie in de zorg naar meer JZOJP is volop aan de gang. Steeds vaker zijn dit geen losstaande projecten, maar geven zorgaanbieders en zorgverzekeraars hier samen invulling aan. Een succesfactor bij goede voorbeelden is vaak een meerjarenperspectief.

Ziekenhuizen en zorgverzekeraars presenteren vier grote projecten, waarbij inhoud en bekostiging de transformatie ondersteunen. Welke rol hebben beide partijen bij de transformatie? Hoe is dit vormgegeven in het contract? Zijn hiervoor de transformatiegelden nodig geweest? En wat kunnen we hiervan leren om de beweging landelijk op te schalen?

Tijdens de bijeenkomst is volop gelegenheid voor netwerken, vragen en discussie. U gaat naar huis met kennis en inspiratie!

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.  

Datum
11 september 2019 01:3011 september 2019 04:30
Locatie
Het Oude Magazijn3812 BHAmersfoortTerrein 'de Wagenwerkplaats' Soesterweg 310F Route
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ ledenNiet leden betalen €0
Afmelden

Had u zich aangemeld maar kunt u toch niet?

Aanmelden Samen aan de slag met de transformatie naar JZOJP
U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. In deze mail zit ook een link om u uit te schrijven.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op te hoogte te houden van het evenement. Wilt u uw gegevens verwijderen uit ons bestands, neem dan contact op.