Main content

Regiobijeenkomst JuMP en ZMT! - regio noord

Beschrijving & programma

Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP) betekent samenwerking over lijnen en domeinen heen waarbij de patiënt centraal staat. Dit vraagt vaak andere vaardigheden van medewerkers. Daarom slaan de programma’s JuMP (Juiste Medisch specialistische zorg voor de Patiënt) en het arbeidsmarktprogramma ZMT! (Ziekenhuisprofessionals Maken de Toekomst!) de handen ineen tijdens drie regiobijeenkomsten.
Tijdens deze bijeenkomsten vormt de stroomversneller “Inzetten op transmurale samenwerking” het handvat om de transitie van zorg met de juiste mensen met de juiste vaardigheden - binnen of buiten het ziekenhuis - met elkaar te bespreken. Speciale aandacht is daarbij voor transmuraal opleiden. Het wordt een bijeenkomst met praktijkvoorbeelden en we zullen met elkaar bespreken welke hobbels nog genomen moeten worden.
De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmakers met betrekking tot zorg en HRM/Opleiden, contactpersonen JuMP en ZMT! en professionals die transmuraal werken. 

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.Datum
donderdag 13 februari 202012:00 tot 15:00
Locatie
Antonius ZorggroepBolswarderbaan 18601 ZK SneekWebsiteRoute
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Regiobijeenkomst JuMP en ZMT! - regio noord
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.