Main content

Projectleidersbijeenkomst VIPP

Beschrijving & programma

In verband met de dinsdag 13 okt. jl. aangekondigde verscherpte maatregelen rondom corona hebben wij besloten om de projectleidersbijeenkomst van 19 november aanstaande toch volledig online te organiseren als 1 plenaire sessie zonder subsessies.

Programma

 • Stand van zaken VIPP 5
  Christine Leenen praat jullie bij over de laatste stand van zaken.
 • Goed voorbeeld inzet PGO’s door Aty de Ruiter CMIO Unicum Huisartsenzorg
  Aty de Ruiter deelt de ervaringen over de aanpak, promotie van, het betrekken van zorgverleners en de lessons learned bij de inzet van de Zorg4…app. De Zorg4…app is een patiëntenportaal dat inwoners van een gebied digitale toegang geeft tot de lokale huisartsenzorg. In Zeist zijn er goede ervaringen mee opgedaan: in korte tijd was 30% van de 59.000 inwoners aangesloten op de Zorg4Zeist-app.
 • Stand van zaken DVZA
  Jaap Snip en Ageeth Wahle geven een update m.b.t. de stand van zaken rondom het DVZA inkooptraject.
 • Update TWIIN
  De ambitie van VIPP 5 is om landelijke en duurzame informatie-uitwisseling tussen de instellingen te realiseren. Twiin lijkt een geschikte oplossing te bieden voor het landelijk uitwisselen van de BgZ en correspondentie. Tijdens deze sessie zal Ben van de Stigchel van het programma Twiin een update geven over waar ze op dit moment staan en wat de verwachte tijdslijnen zijn. De uitwerking van de verschillende uitwisselconcepten worden toegelicht en er wordt stilgestaan bij de uitkomsten van de leverancierssessies die afgelopen tijd zijn georganiseerd.
Voor wie?
Voor projectleiders VIPP en medewerkers betrokken bij het VIPP project in hun instelling (NFU en NVZ).
NFU leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.

Hoe laat?
De online bijeenkomst is van 12.30 tot 15.30 uur met tussendoor een korte pauze.

Vragen?
Heeft u specifieke vragen die u graag aan bod wil laten komen? Geef deze door via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl. Voor overige vragen kunt u ook contact opnemen via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum & tijd
donderdag 19 november 202012:30 tot 15:30 uur
Locatie
Digitaal evenement
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Projectleidersbijeenkomst VIPP
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.