Main content

Projectleidersbijeenkomst VIPP 5

Beschrijving & programma

Graag nodigen we projectleiders VIPP 5 (NFU/NVZ) uit voor de projectleidersbijeenkomst VIPP 5 op dinsdagmiddag 14 juni a.s. in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van module 3 en begeleid worden door Medical Phit.

Programma

Vanaf 12:30 uur ben je welkom en staat er een lunch klaar. 

Om 13 uur start de bijeenkomst, waarbij ook veel interactie wordt gevraagd van de aanwezigen. 
Bas van Vliet neemt ons mee in het overzicht van landelijke programma’s en onderlinge relaties en samenhang. Denk hierbij aan een toelichting op Twiin, de VIPP programma’s, Wegiz programma’s etc.

Aansluitend gaat Onno Gabel verder in op vraagstukken rondom de stekkerdoos van DVZA’s, XDS, FHIR. Dit wordt gedaan aan de hand van een oefening.

Rond 16:00 sluiten we af onder het genot van een hapje en drankje.

Vragen

Heb je onderwerpen die zeker aan bod moeten komen? Laat het ons dan weten voor 8 mei via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.
Voor overige vragen met betrekking tot deze bijeenkomst kan je contact op nemen met Marieke Renting via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.

Aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Beatrixgebouw (jaarbeursplein) van de Jaarbeurs in Utrecht. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers. Bij grote belangstelling zal gekeken worden naar het maximeren van het aantal deelnemers per instelling.

  • NVZ leden kunnen zich aanmelden via de aanmeldknop op deze website.
  • NFU leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan vipp@nfu.nl o.v.v. 'Aanmelding projectleidersbijeenkomst VIPP 5 op 14 juni bij Jaarbeurs Utrecht'.
Datum & tijd
dinsdag 14 juni 202212:30 tot 17:00 uur
Locatie
Jaarbeurs (Beatrixgebouw)Jaarbeursplein3521 ALUtrechtWebsiteRoute
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Projectleidersbijeenkomst VIPP 5
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.