Main content

Online Q&A: Samen Beslissen in de praktijk

Beschrijving & programma

Ben jij als zorgprofessional, programmamanager of projectleider al aan de slag met Samen Beslissen? Goed bezig!

Het kan zijn dat je tijdens de uitvoering van Samen Beslissen tegen dingen aanloopt of dat je vragen hebt over de implementatie ervan. Om jou hierbij te helpen organiseert de NVZ vanuit het programma Uitkomstgerichte Zorg een online Q&A-sessie met Haske van Veendendaal. Haske is vanuit zowel de praktijk als onderzoekservaring expert op het gebied van Samen Beslissen tussen zorgverleners en patiënten. Heb je vragen over of wil je gewoon zien en horen hoe anderen Samen Beslissen aanpakken, schrijf je dan in voor deze Q&A!

Let op: je kunt je vragen zowel vooraf als tijdens de sessie stellen. Ook wanneer je geen vraag hebt, maar wel benieuwd bent naar waar andere organisaties mee bezig zijn, ben je van harte welkom! Heb je nu al een vraag, mail die dan naar daphne.van.elferen@qconsultzorg.nl. 

Bij je aanmelding graag registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan de sessie.

Organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via mail: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl of telefonisch op: 06 12 17 80 90.

Datum & tijd
dinsdag 9 november 202116:00 tot 17:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Online Q&A: Samen Beslissen in de praktijk
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.