Main content

Moving Magazine 'Welkom (terug) in de zorg'

Beschrijving & programma

Moving Magazine ‘Welkom (terug) in de zorg’ op 14 september 2021
Hoe zorgen we ervoor dat herintreders en zij-instromers zich welkom voelen in de zorg?!

 

In de zorg is iedereen hard nodig. Ook mensen die voorheen buiten de zorg werkten, of er een tijdje uit zijn geweest. Uit eerder onderzoek blijkt echter dat (her)intreden voor deze medewerkers niet vanzelf gaat. In dit Moving Magazine helpen we u op weg en behandelen we vragen als: waarom zijn deze medewerkers zo hard nodig?! Hoe spreken we hen aan en hoe zorgen we ervoor dat ze een goede start maken en zich welkom voelen in onze organisaties?

 

Een Moving Magazine is een webinar waarin presentaties afgewisseld worden met animaties, gesprekken aan tafel en eerder opgenomen verhalen uit de praktijk. Dit Moving Magazine komt tot stand in samenwerking tussen ActiZ en NVZ. In de studio zijn onder meer de zorgbestuurders Marjolein Tasche (Franciscus Gasthuis & Vlietland), Chantal Beks (De Wever) en Cees de Wildt, manager Arbeid bij ActiZ uitgenodigd. Ook schuift strateeg en psycholoog Bart Götte van FutureFlock aan. De presentatie is in handen van Wouter van der Horst.

 

Het Moving Magazine ‘Welkom (terug) in de Zorg’ vindt plaats op 14 september van 15.00 – 16.30 uur. Zo gauw het programma definitief is, zullen wij u hierover informeren. Wilt u zich aanmelden dan kan dat hier.

Datum & tijd
dinsdag 14 september 202115:00 tot 16:30 uur
Locatie
Online evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Moving Magazine 'Welkom (terug) in de zorg'
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.