Main content

Mijn leverancier is DVZA, hoe kan ik aan de slag met testen?

Beschrijving & programma

Leveranciers krijgen het DVZA MedMij-label als hun systeem voldoet aan alle eisen van het MedMij Afsprakenstelsel. Het hebben van een MedMij-label wil nog niet zeggen dat het systeem meteen bij elke instelling werkt. Op donderdagmiddag 22 april organiseren wij met MedMij een bijeenkomst waarin we toelichten welke mogelijkheden er zijn om het delen van gegevens met patiënten via een PGO, te beproeven. Onderwerpen op de agenda zijn de Proof of Service (POS) en Gecontroleerde Livegang (GLG). We kijken naar het testen van de techniek vanuit het perspectief van de instelling en het testen van het (zorg)proces.

Voor wie?

Deze informatiesessie is voor iedereen die werkzaam is bij een instelling die aan de slag gaat met MedMij voor VIPP 5. Na deze bijeenkomst weet je hoe je de MedMij-aansluiting bij jouw instelling kunt testen en hoe je daar een POS en een GLG voor kunt inzetten.

Inschrijven?

Er zijn geen kosten verbonden aan de verdiepingssessie. Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent.
NFU leden kunnen zich inschrijven door een email te sturen aan vipp@nfu.nl.
Inschrijvingen met andere e-mailadressen (privé of consultancybureaus) worden niet geaccepteerd.

Vragen?

Vragen over de bijeenkomst of vragen die we tijdens de bijeenkomst kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op:
NVZ: vipp@nvz-ziekenhuizen.nl of 06-1294 9287
ZKN: vipp@zkn.nl of 070-31 77 980

Datum & tijd
donderdag 22 april 202113:00 tot 14:00 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Mijn leverancier is DVZA, hoe kan ik aan de slag met testen?
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.