Main content

Masterclass Samen Beslissen

Beschrijving & programma

Wat betekent Samen Beslissen voor de zorg? Wat is ervoor nodig en wat brengt het op? En wat kunt u doen om Samen Beslissen tot een succes te maken? 

 

Graag nodig ik u uit voor de masterclass 'Samen Beslissen’ op woensdagochtend 7 juli 2021, exclusief voor bestuurders. In deze masterclass wordt u geïnspireerd en geïnformeerd over één van de twee pijlers van het NVZ-programma Waardegedreven zorg ‘Samen Beslissen’.

 

Tijdens de masterclass zal John Taks, voorzitter raad van bestuur Diakonessenhuis en bestuurslid NVZ, u kort meenemen in de resultaten van de WGZ-scan op het thema Samen Beslissen. Haske van Veenendaal, projectleider Beslist Samen I en II, deelt kennis en ervaring over de implementatie van Samen Beslissen en de rol van bestuurders. Tot slot zullen Jan de Boom, voorzitter raad van bestuur Medisch Spectrum Twente, en Anja Blonk, directeur Beatrix Ziekenhuis, hun ervaringen met u delen.


Doelgroep: Raden van bestuur en directies van leden NVZ


Organisatorische vragen over deze masterclass kunt u stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via mail: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl of op mobiele telefoonnummer: 06 12 17 80 90.

 

Datum & tijd
woensdag 7 juli 202108:00 tot 09:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Masterclass Samen Beslissen
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.