Main content

Masterclass Modern Werkgeverschap

Beschrijving & programma

Over de masterclasses Arbeidsmarkt & Werkgeverschap
In september 2021 schaarden de NVZ-lidinstellingen zich unaniem achter de verklaring Versterken Arbeidsmarkt Zorg (VAZ). Het illustreerde de huidige actualiteit en urgentie van een soepel functionerende arbeidsmarkt en modern werkgeverschap. Op verzoek van de Bestuursadviescommissie Arbeidsmarkt en ter versterking van de afspraken uit de Verklaring VAZ verzorgt de NVZ daarom exclusief voor u als bestuurder in 2022 een reeks masterclasses Arbeidsmarkt & Werkgeverschap. Tijdens de masterclasses wordt u bijgepraat over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktbeleid (instroom, behoud en opleiden) en de  NVZ-strategie op dit terrein. De masterclasses bestaan uit online bijeenkomsten van een uur. Gekozen is voor korte thematische bijeenkomsten met inspirerende sprekers van binnen en buiten de zorgsector. U kunt deelnemen aan de gehele reeks, maar de masterclasses zijn ook goed afzonderlijk te volgen.


Vervolg van de reeks
In het vervolg van de reeks vindt elke zes weken een masterclass plaats. Het gaat daarbij om de volgende onderwerpen:


Innovaties die de arbeidsmarkt versterken

1 november

Arbeidsmarktcommunicatie

Januari

 

 

U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de definitieve data van het vervolg van de reeks en de mogelijkheden om u aan te melden. Doet u mee? We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Datum & tijd
dinsdag 13 december 202208:00 tot 09:00 uur
Locatie
Online bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Masterclass Modern Werkgeverschap
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.