Main content

Masterclass Digitale Zorg voor bestuurders: IT transformatie gaat over veranderen

Beschrijving & programma

Masterclasses Digitale Zorg: 15 juni 2021


Ziekenhuizen gaan de komende jaren een inhaalslag op het gebied van digitale zorg maken. Van de fax en dvd naar elektronische gegevensuitwisseling. Van fysieke polibezoeken naar digitale zorg met monitoring en beeldcontact op afstand. Van de dokter bepaalt op basis van generieke protocollen, naar samen beslissen op basis van datagedreven voorspellende modellen en Artificial Intelligence. Door de coronacrisis is de noodzaak voor digitale zorg nog verder toegenomen. Dit heeft geleid tot een versnelling en tegelijkertijd is aandacht voor structurele borging in het zorgproces nodig. De digitale transformatie raakt de gehele organisatie en het netwerk waarin ziekenhuizen opereren en is daarmee echt een thema voor op de bestuurstafel. Bestuurders moeten daarom een digitaliseringsagenda hebben en een visie op hoe zij de transformatie in hun instelling gaan realiseren.

Speciaal voor bestuurders organiseert de NVZ een reeks aan masterclasses over digitale zorg. Tijdens de masterclasses krijgt u meer zicht op de landelijke ontwikkelingen, handvatten om de transformatie in gang te zetten en met uw CMIO, CNIO en CIO succesvol digitale zorg in te zetten.

Masterclass 8: ‘IT transformatie gaat over veranderen'

Meer informatie over de inhoud van deze masterclass volgt.

Hierna volgt nog één masterclass over informatiebeveiliging als onderdeel van digitale zorg. Deze zal in september 2021 plaatsvinden. Een datum wordt op dit moment nog gezocht. De bestuurders ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze masterclass.

Datum & tijd
dinsdag 15 juni 202108:00 tot 09:00 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Masterclass Digitale Zorg voor bestuurders: IT transformatie gaat over veranderen
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.