Main content

Introductie FD Teamplay

Beschrijving & programma

Maak kennis met FD Teamplay

Wil je meer weten over FD Teamplay, de serious game die de NVZ heeft ontwikkeld om de implementatie van functiedifferentiatie binnen teams te ondersteunen? Heb je zin om de game zelf uit te proberen, zodat je kunt beoordelen of het iets voor jouw organisatie is? Kom dan op woensdagmiddag 15 januari naar het NBC in Nieuwegein! 

Serious games en veranderprocessen
Maarten Robben is senior game designer en managing partner bij Frisse Blikken, het bureau dat de game ontwikkelde. Hij vertelt tijdens de bijeenkomst over veranderprocessen en hoe serious games daarbij ingezet kunnen worden.

Eerste exemplaar
Daarna wordt het eerste exemplaar van de game aangeboden aan Anita Wydoodt, bestuurder van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, een van de voorlopers al het gaat om functiedifferentiatie.

Zelf spelen
Vervolgens krijg je kans om de game zelf te spelen. Je doet dit met een team van andere deelnemers, dat we ter plekke vormen. We formeren daarbij zo veel teams als nodig zijn om iedereen in een kleine setting te laten spelen, zoals de game bedoeld is. Bovendien spelen we de volledige game, zoals je dat ook binnen je eigen organisatie zou doen.

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum
woensdag 15 januari 202013:30 tot 17:00
Locatie
NBC CongrescentrumBlokhoeve 13438 LCNieuwegeinWebsiteRoute
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Introductie FD Teamplay
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.