Main content

Intervisiebijeenkomst 'Samen Beslissen in de praktijk' Zuyderland

Beschrijving & programma

Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert een intervisie bijeenkomst 'Samen Beslissen in de praktijk'.

Tijdens deze intervisie leer je van een praktijkvoorbeeld van een andere organisatie. En tijdens deze middag staat het praktijkvoorbeeld van het
Zuyderland Medisch Centrum centraal. Hoe hebben zij de implementatie van Samen Beslissen aangepakt? Wat haal je hieruit voor je eigen organisatie? En wat is daarbij je eigen rol? Ook is er ruimte om te sparren met elkaar over Samen Beslissen.

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van Samen Beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met Samen Beslissen in de praktijk? Meld je dan aan!

Programma
Van 15:30 tot 15:45 uur: Opening
Van 15:45 tot 16:15 uur: Gastspreker vanuit het Zuyderland Medisch Centrum vertelt over een praktijkvoorbeeld en ruimte voor dialoog
Van 16:15 tot 16:45 uur: Interactie middels break-out rooms
Van 16:45 tot 17:00 uur: Terugkoppeling break-out rooms en afsluiting

Wil je alvast een kijkje nemen in de verzameling van de praktijkvoorbeelden? Kijk dan hier!

Aanmelden
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand.

Organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via mail: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl of op mobiele telefoonnummer: 06 12 17 80 90.
Datum & tijd
dinsdag 16 november 202115:30 tot 17:00 uur
Locatie
Digitaal evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Intervisiebijeenkomst 'Samen Beslissen in de praktijk' Zuyderland
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.