Main content

Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk

Beschrijving & programma

Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert een digitale intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk. Tijdens deze bijeenkomst leer je van voorbeelden uit de praktijk van andere organisaties. Hoe hebben zij de implementatie van Samen Beslissen aangepakt? Wat haal je hieruit voor je eigen organisatie? En wat is daarbij je eigen rol? Naast het plenaire deel gaan we tijdens de intervisiebijeenkomst ook aan de slag met eigen vragen en ervaringen in breakout-rooms.  

 

Ben jij een projectleider of programmamanager die bezig is met het implementeren van Samen Beslissen? Of ben jij een zorgprofessional die aan de slag is of wil met Samen Beslissen in de praktijk? Meld je dan aan! 

 

Wat: Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk 

Wanneer: donderdag 10 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur 

Waar: Online 

 

Voor vragen over deze bijeenkomsten kun je contact opnemen met Firiël Suijker, bereikbaar via e-mail f.suijker@nvz-ziekenhuizen.nl of via telefoonnummer 06 82 13 17 21. 

Datum & tijd
donderdag 10 maart 202215:30 tot 17:00 uur
Locatie
Online evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Intervisiebijeenkomst Samen Beslissen in de praktijk
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.