Main content

Informatiesessie Toegangsverleningsservice (TVS)

Beschrijving & programma

Om informatie uit te wisselen met patiënten via MedMij, moeten zorgaanbieders patiënten kunnen authenticeren. Zij zijn daarbij verplicht de door het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK) erkende inlogmiddelen te ondersteunen. Momenteel is alleen DigiD beschikbaar, maar in de toekomst worden private middelen ook toegelaten. Om te voorkomen dat u op alle middelen apart moet aansluiten heeft de overheid de Toegangsverleningservice (TVS) geïntroduceerd.

TVS is het middel dat het inlogproces van alle erkende middelen afhandelt. Het voordeel hiervan is dat u alleen op TVS hoeft aan te sluiten. Tevens vormt TVS daarmee de voorziening om te voldoen aan de Wet Digitale Overheid, mede omdat TVS is voorbereid op nieuwe Europese toegangsmiddelen.

Om u de gelegenheid te geven meer te weten te komen over TVS, organiseren wij in samenwerking met Nictiz een digitale informatiesessie. Dit betreft een herhaling van de sessie van 22 juni jl. 

Aanmelden
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent.
Inschrijvingen met andere e-mailadressen (privé of consultancybureaus) worden niet geaccepteerd.

Vragen?
Vragen over de bijeenkomst of vragen die we tijdens de bijeenkomst kunnen beantwoorden? Neem contact met ons op.

NVZ: vipp@nvz-ziekenhuizen.nl of 06-1294 9287
ZKN: vipp@zkn.nl of 070-31 77 980


Datum & tijd
maandag 2 november 202014:00 tot 16:00 uur
Locatie
Digitaal evenement
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Informatiesessie Toegangsverleningsservice (TVS)
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.