Main content

Informatiesessie CB-regeling dure geneesmiddelen

Beschrijving & programma

Graag informeren de NFU, NVZ en ZN u over de afspraken inzake de Regeling MSZ 2021 voor dure geneesmiddelen.


Tijdens deze informatiesessie beantwoorden we de ingezonden vragen en gaan we verder in op de uitwerkingen van de meest voorkomende contractvormen en de gevolgen voor de bilaterale processen. De experts vanuit de NFU, NVZ en ZN die sinds begin dit jaar werken aan dit onderwerp zijn betrokken bij deze sessie.


Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer processen, prijslijsten, contract-vormen, plafondmutaties, verzekerdenmutaties op zowel marges als plafonds, rekenvoorbeelden, margebepaling, eindafrekening, en de samenhang tussen onderdelen en afspraken.


Doelgroep: zorgverkopers, zorginkopers en overige financiële professionals in de ziekenhuizen en van zorgverzekeraars


Wij verzoeken u vriendelijk uw vragen van tevoren toe te sturen, zodat wij voor een zo duidelijk mogelijke uitleg en beantwoording kunnen zorgdragen.

U kunt uw vragen sturen naar Bart Cramers van de NVZ, via emailadres: b.cramers@nvz-ziekenhuizen.nl


U hoeft zich maar voor één van de 2 informatiesessies aan te melden, die informatiesessie van 6 mei is identiek aan deze.

Datum & tijd
dinsdag 11 mei 202117:00 tot 18:30 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Informatiesessie CB-regeling dure geneesmiddelen
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.